Borstvoeding

Borstvoeding is de beste start voor jou en je baby. Het is een natuurlijk proces, maar soms gaat het niet vanzélf. Want wat doe je wanneer borstvoeding geven pijn doet, je zorgen hebt of je baby genoeg drinkt of wanneer er een borstontsteking dreigt? En hoe vinden jullie een prettige balans? Samen met jou zoek ik naar een oplossing die bij jullie past. Ook als je niet weet of je borstvoeding wilt (blijven) geven. Of als je besloten hebt om te stoppen.

Lactatiekundig consult

Tijdens een consult kijk ik met jou en je baby mee. Ik kijk onder andere naar het drinken, jouw borsten en je baby. Dat kan bij jullie thuis of op de praktijk.
Samen bespreken we:
  1. Wat is je doel?
  2. Hoe gaat het met jou én je baby?
  3. Welke oplossing past op dit moment het beste bij jullie?
Op basis van wat ik zie en jij me vertelt geef ik je een op maat gemaakt advies. Als je wilt maak ik met jouw smartphone een aantal foto’s of een filmpje, die kun je later terug kijken als geheugensteuntje. Je krijgt het advies altijd per email toegestuurd zodat je alles nog eens rustig kunt nalezen.

Telefonisch consult

Korte vragen kan ik per telefoon beantwoorden. Ik werk liever niet met WhatsApp of consulten per e-mail. Ik heb je stem nodig om te horen wat je precies bedoelt en om snel door te kunnen vragen.

Samenwerking

Het is uiteraard mogelijk om mijn advies in samenwerking met de verloskundige, de huisarts of de kinderarts samen te stellen. Zo ben je niet alleen nu maar ook in de toekomst verzekerd van de beste zorg voor jou en je baby.  Waarom Frédérique Babyzorg?

Ik ben lactatiekundige ibclc en aangesloten bij de NVL. Ik werkte 15 jaar als verpleegkundige en lactatiekundige op een kinder- en (IC) neonatologie afdeling. Sinds 2014 werk ik ook als lactatiekundige bij ouders en baby’s thuis. Ik ben er niet alleen voor alle vragen over borstvoeding van gezonde moeders en baby’s. Ik heb ook veel ervaring met baby’s met aangeboren en/of verworven aandoeningen, kinderen die prematuur of dysmatuur geboren zijn en huilbaby’s.

Over borstvoeding bestaan veel bakerpraatjes. Ik geef je deskundig advies op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Hierdoor ben je verzekerd van goede zorg. Ik stem mijn zorg af op jou en je baby: elke moeder en kind zijn uniek. Écht zorg op maat maken is mijn vak.

Tarief

Telefonisch consult (p/min) € 1,-
Consult aan huis € 90,-
Consult praktijk € 90,-

Ik werk in Zutphen, Warnsveld en omgeving. Bij consulten >10km buiten 7232 GB reken ik €1,- per km ivm langere reistijd.

Kijk hier of jouw verzekeraar de kosten voor een consult vergoed