Time-out pakket of korte opvang

In een time-out geef ik het hele gezin een adempauze door vijf dagen lang, inclusief twee nachten, bij jullie thuis de zorg voor jullie baby over te nemen. Korte opvang voor een paar uur, een avond of een nacht is ook mogelijk.

Time-out pakket

De eerste 48 uur staan volledig in het teken van RUST voor jullie als ouder(s) en jullie baby. Jullie wensen staan daarbij altijd voorop. Het is jullie beslissing in welke mate ik de zorg overneem. En jullie mogen dat altijd weer bijstellen. Vaak is het in eerste instantie lastig de zorg voor jullie baby volledig uit handen te geven, maar na een paar uur vinden de meeste ouders het heerlijk en begint het ontspannen en uitrusten. Jullie doen even helemaal je ‘eigen ding’. Ga lekker slapen, neem een uitgebreid bad, drink een kopje thee met een vriend(in), ga naar buiten, breng een bezoekje aan de kapper of onderneem samen iets leuks. En vooral…: Slaap twee nachten ongestoord door! Tijdens die eerste 48 uur creëert ik voor jullie baby een rustgevende omgeving met behulp van regelmaat, voorspelbaarheid en prikkelreductie. Tegelijkertijd kijk ik met een professionele blik naar jullie baby en de gezinsdynamiek. Ik let onder andere op het huilgedrag, wat jullie draagkracht is, hoe jullie de draaglast ervaren, wanneer, hoe en welke voedingen jullie je baby geven, hoeveel prikkels jullie baby aankan en welke aanpak goed bij jullie gezin aansluit.

Na afloop van de eerste 48 uur evalueer ik de situatie en bespreek ik mijn observaties en bevindingen met jullie als ouder(s). Samen stellen we een plan van aanpak op voor de komende drie dagen. Dat plan is volledig afgestemd op jullie persoonlijke behoeften. Ook deze dagen blijven in het teken van rust staan. Geniet van tijd voor jullie zelf, een broodnodig middagslaapje of iets anders waar jullie behoefte aan hebben. Geleidelijk aan draag ik de zorg voor jullie baby weer aan jullie over. Ik neem uitgebreid de tijd om jullie de nieuwe verzorgingsprincipes en oplossingen tegen het huilen in alle rust aan te leren.

Op de 5e dag maak ik samen met jullie een plan. Daarin staat welke stappen jullie kunnen ondernemen om zodoende de rust en de balans vast te houden. Indien gewenst draag ik mijn zorg over aan de huisarts, kinderarts of het consultatiebureau. Zo blijven jullie voor langere tijd verzekerd van hoogwaardige en kwalitatief goede zorg. Precies wat jullie nodig hebben.

Tarief

Momenteel niet beschikbaar vanwege mijn eigen jonge gezin
 

Korte opvang

Opvang voor een huilbaby is vaak lastig te vinden. In de eerste plaats is het moeilijk om jullie huilbaby uit handen te geven en aan de andere kant willen jullie anderen er niet mee belasten.Br> Dan is Frédérique Babyzorg de perfecte oplossing door het aanbod van kortdurende professionele zorg voor jullie baby. Kies voor een dag, een avond of een nacht.

Tarief

een avond opvang 4 uur € 120,-
een dag opvang 8 uur € 240,-
een nacht opvang 10 uur € 300,-

Ik werk in Zutphen, Warnsveld en omgeving. Bij >10km buiten 7232GB reken ik €1,- per km ivm langere reistijd.