Over Frédérique Babyzorg

Problemen bij de borstvoeding, een huilbaby, een zware bevalling of opname in het ziekenhuis kunnen je leven danig uit balans brengen. Het zijn situaties waar je als ouder niet op voorbereid bent en meestal geen ervaring mee hebt. Juist dan wil je verzekerd zijn van professionele zorg die bij jullie situatie past.

Met Frédérique Babyzorg geef ik ouders en hun baby’s dé specialistische zorg en aandacht die zij nodig hebben in de eerste fase van het ouderschap. Of het nu gaat om een korte vraag of intensieve begeleiding, ik sta voor jullie klaar.

Na mijn opleiding tot verpleegkundige heb ik mij gespecialiseerd tot kinderverpleegkundige, intensive care neonatologie verpleegkundige en lactatiekundige in het Emma Kinderziekenhuis/AMC en het BovenIJ ziekenhuis. Met grote inzet en plezier zorgde ik voor kinderen én hun ouders in de meest kritieke situaties. Dankzij deze ervaring heb ik gezien dat het leven van jonge ouders drastisch kan veranderen als de periode na de geboorte van hun kind anders loopt dan gedacht.

Ook als gezonde ouder met een gezond kind kan de eerste tijd met je baby een hele uitdaging zijn. Dan zou je soms iemand naast je wensen die jullie helpt een nieuwe balans te vinden. Of je laat zien wat je zou kunnen doen om borstvoeding (weer) leuk te laten zijn. Laagdrempelig en met praktische tips waar je écht wat aan hebt.

Om me te verdiepen in de begeleiding van onrustige baby’s thuis deed ik de opleiding tot babyconsulent en docent babymassage.

Ik ben moeder van 2 jonge kinderen. Ik weet dus hoe geweldig het is om ouder te zijn. Maar ook wat een uitdaging het soms kan zijn. Én hoe heerlijk het is als je zo nu en dan een ‘hulplijn’ uit kunt zetten!

Kwaliteit van zorg

Curriculum Vitae (Linkedin)

Ervaringen van ouders